Follow by Email

marți, 9 noiembrie 2010

Niciodata viitorul n-o sa fie mai important decat prezentul

Uneori ascult aceeasi melodie la nesfarsit si citeasc aceeasi carte de 100 de ori si ma uit la acelasi film difuzat si redifuzat la televizor.Imi place sa stiu ce o sa se intample inainte tocmai daia niciodata nu zic ca n-o sa mai citesc cartea respectiva(la rascruce de vanturi) , ca n-o sa mai vad acelasi film(a walk to remember,titanic) sau ca n-o sa mai ascult aceeasi melodie superba( eminem-not afraid).
Oamenii spera la previziuni,sclipiri care sa le arate un singur moment din viitorul lor,dar de ce sa vrei sa vezi viitorul ?De ce sa vezi daca viitorul ofera perpective mai bune ,de ce sa nu te bucuri pur si simplu de prezent si sa lasi viitorul sa vina fara sa tragi cu ochiul?De ce atata curiozitate intr-o lume in continua miscare si schimbare?De ce atatea boli ?De ce atatea tragedii?
Nimeni n-o sa poata vreodata sa raspunda la aceste intrebari,oricat de mult s-ar chinui nimeni nu stie cu adevarat ce se afla in spatele existentei noastre efemere.
Fiecare secunda care trece se preface in viitor.
Fiecare moment al existentei ce trece este un moment pierdut in vartejul trecutului.
Fiecare ora in care zambesc este o ora extrem de frumoasa.
Fiecare zi ce vine este o zi in care iubesc din ce in ce mai mult.
Fiecare an ,fiecare clipa,fiecare secunda,fiecare ora reprezinta PREZENTUL.
Eu n-am curiozitatea de a stii viitorul,mie imi ajunge prezentul si toate lucrurile frumoase si pline de iubire pe care le fac in fiecare zi..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu