vineri, 17 iunie 2011

Eclipsa de sentimente

Iubirea adevarata?

Iubirea adevarata, asa cum o vad eu, este dificila, complicata, plina de pasiune, nebuna dupa adrenalina si fara de sfarsit.

Pana la urma cine mai iubeste asa in zilele noastre? Stiu ca pare uneori greu de crezut ca oamenii inca mai sunt capabili de sentimente reale , eu am iubit si inca iubesc in felul acesta. Ce inseamna sa spui cuiva "te iubesc" daca nu o spui din inima? Daca pentru tine n-are nicio semnificatie? Nu..eu una nu pot fi asa. Eu nu cred in multe lucruri in viata asta si am o groaza de imperfectiuni , dar nu ma pot ascunde de inima mea oricat de tare ma striga ratiunea sa ma opresc din plans si sa fac un pas in fata pentru mine si pentru fericirea mea.

Mi-e frica de multe lucruri ,dar sa ma indragostesc nu mi-a fost. Apoi pe parcurs, cumva , fara sa-mi dau seama l-am pierdut . Nu am stiut sa tin de fericirea mea .Nu am stiut sa invat sa fiu fericita.

Mereu am vazut ce este mai rau in oameni, modul in care ranesc, modul in care pot sa te manipuleze si sa rada de tine . Am vazut numai si numai lucruri negre in fata mea si nu m-am asteptat vreodata sa am incredere in cineva, dar am avut si inca am incredere. Incredere ca ziua de maine poate o sa fie mai buna. Incredere in mine. Incredere ca daca iubirea asta e asa cum simt eu ca este n-o s-o pierd niciodata. Incredere ca acolo cineva ma iubeste si nu o sa renunte niciodata la incercarea de a ma face sa zambesc.Incredere ca intr-o zi chiar o sa zambesc.Incredere ca poate maine n-o sa mai trebuiasca sa rad fals si sa spun ca sunt bine, cand eu de fapt poate sunt trista si suparata.

Eu am incredere ca toate lucrurile care ni se intampla in viata sunt bune, chiar si atunci cand nu par. Eu am incredere in sentimentele mele pentru ca stiu ca sunt mai puternice ca orice fapta sau vorba aruncata aiurea.

Ai uitat de mine? Eu n-am uitat de tine.

Trezeste-te pana nu e prea tarziu si pierdem singurul lucru pe care l-am avut: iubirea noastra. A fost si este reala sa stii.

Aud un ecou care ma striga tot mai tare..

5 comentarii:

  1. "Trezeste-te pana nu e prea tarziu si pierdem singurul lucru pe care l-am avut: iubirea noastra."
    M-a dus cu gandul la piesa asta:
    http://www.youtube.com/watch?v=vQZai5kUGk0
    "Haide sa facem cumva sa nu repetam ce altii au gresit atunci cand n-au stiut ce au de iubi!"

    RăspundețiȘtergere
  2. ai u stil foarte frumos de a scrie..si ma bucur ca pot sa iti citesc blogul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu ai idee cat ma bucur sa aud lucrurile acestea...iti multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le spui la fiecare articol..cuvintele acestea mi-au mers fix la inima,aveam nevoie de ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am ascultat acea melodie pe care ai mentionat-o mai sus Amalia, este frumoasa chiar mi-a placut. Sa nu uitam niciodata sa iubit pentru ca este cu adevarat cel mai frumos sentiment pe care putem sa il traim in viata aceasta.

    RăspundețiȘtergere