marți, 30 noiembrie 2010

Decembrie


Uneori uit..uit ca vreau sa fiu un alt om...uit ca nu sunt inteleasa pe cat as vrea eu sa fiu...uit ca nimeni nu e perfect...uit ca muzica este doar muzica...uit ca uneori sunt suparata ...uit ca am atatea vise...uit ca nu am ajuns la adevarata mea valoare...pur si simplu uit...

Am avut cateva zile negre cum se spune,zile in care nimic n-a mai mers calumea si in care n-am putut sa scriu nimic.Ultimele articole sunt o dezamagire pentru mine,ca dovada ca si voi cei care cititi credeti asta n-am mai primit nici comenturi..Pana la urma fiecare om are inspiratie sau nu si sunt zile in care as scrie romane intregi si zile cand nu pot nici o propozitie sa leg.

Se apropie cu pasi repezi Craciunul...brazii iar vor fi impodobiti,luminile vor sta aprinse,copii vor scrie scrisori lui Mos Craciun si vor privii cu ochi stralucitori pe la geamurile magazinelor pline de jucarii si ornate care mai de care mai frumos.

Simt miros de brad si as vrea sa ninga..

7 comentarii:

  1. eu mereu iti citesc postarile :) si nu trebuie sa te lasi descurajata pentru niste comentarii:) cei care te apreciaza cu adevarat poate nici nu trebuie sa o spuna.

    RăspundețiȘtergere
  2. de acord cu baiatul de mai sus! nu inseamna ca daca nu ai comentarii nu esti apreciata.
    eu una scriu in primul rand pentru mine...nu pentru altii si daca cineva citeste ce scriu eu foarte bine, daca nu asta nu, iar bine.
    fii puternica, importanta ta sta in tine, in ce crezi tu, nu in ce zic ceilalti! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveti dreptate amandoua:d eu oricum mult timp am scris numai pentru mine si pentru ca ma face sa ma simt bine scrisul si e de ajuns oricum ca ma apreciati voi:d va multumesc:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, cred ca pot fi considerata si un baiat =))

    RăspundețiȘtergere
  5. intotdeauna am crezut ca Decembrie este o luna a controverselor... :) frumos scris:*

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc:d nu-ti place luna decembrie? mie mise pare magica:d

    RăspundețiȘtergere