luni, 3 ianuarie 2011

Nu mai stiu sa zambesc

Vreau momente unice sa le prind in palma mea si sa nu le mai dau drumul niciodata,sa simt ca ma inunda fericirea si visele imi devin realitate,sa simt ca visele sunt mai frumoase ca realitatea si mai demne de pretuire.
As vrea numai pentru o secunda timpul sa se opreasca si sa pot imortaliza totul..nici macar o clipa sa nu devina amintire,sa ramana un simplu prezent fara trecut sau viitor.
Cum sa nu zambesc chiar daca nu e usor? Cum sa las eu zambetu asta sa dispara? Niciodata nu a fost asa si totusi atunci cand o usa se inchide cu siguranta o fereastra se deschide,iar daca si fereastra sta inchisa intotdeauna pot sa sparg un geam ..intotdeauna o sa fiu asa si intotdeauna o sa ma simt unica ..
Eu n-am avut nimic de impartit cu viata,dar ea a avut ceva de impartit cu mine.Nu sunt suparata ca nu mi-a dat numai fericire pentru ca daca era asa acuma nu mai stiam sa apreciez ,nu as stii sa inteleg de ce unele lucruri nu ies mereu cum vreau eu .Inteleg ca tristetea este necesara si prezenta in viata oricarui om insa unde mai este frumusetea daca ne acapareaza aceasta stare?Cum sa mai scapi de ea cand tu esti insasi suferinta ,cand a devenit una cu tine? Cum sa mai intelegi oamenii cand ei nu inteleg?Cum sa mai pretinzi sa te asculte cand ei nu aud decat ce vor?Cum sa mai ramai unic intr-o lume falsa?
Vreau fericirea sa se cuibareasca in sufletul meu si sa nu mai plece niciodata...

4 comentarii:

  1. Sigur ca stii sa zambesti!Cu zambetul e la fel ca mersul pe bicicleta nu o sa il uiti niciodata!
    Nu trebuie sa scapi de suferinta, uneori ea scoate ce e mai bun din noi sau ce e mai rau (depinde de situatie), dar daca scoate ce e mai rau din noi cu siguranta vom invata ceva din acest lucru..si vom incerca sa nu mai repetam greseala!
    "Nimic in viata nu e intamplator!"-lectia asta am invatat-o si eu de curand.
    Nu uita zambetul vine din interiorul tau!

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu ca un zambet vine din adancul sufletului nostru,stiu si ca suferinta uneori e buna si te invata multe.Iti multumesc pentru cuvintele spuse:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. ultimele tale postari au fost foarte optimiste. acum ce s-a intamplat?

    RăspundețiȘtergere
  4. nu incepuse anul pe gustul meu:p
    dar mi-am revenit...
    eu oricum mereu sunt optimista numai ca mai am si momente cand sunt prea suparata sa mai observ ceva bun in jurul meu..din fericire mereu imi revin:d

    RăspundețiȘtergere