vineri, 7 ianuarie 2011

Visele mele au parfum de realitate

Cum sa ai succes intr-o lume ahtiata dupa imbogatirea rapida si cat mai putina munca depusa in acest proces?Cum sa mai poti sa visezi intr-o lume mult prea concentrata pe slujbe mediocre si fite?Cum sa mai crezi ca poti sa fi cineva in ziua de astazi cand toata lumea nu face decat sa ramana in umbra,sa aiba numai strictul necesar si sa nu depaseasca nici macar o limita ?
Eu nu mai vreau sa aud de vise spulberate si lacrimi varsate pentru vise neindeplinite.Pana la urma visele raman la stadiul de vise pentru ca noi le permitem sa faca acest lucru,pentru ca noi nu vrem sa facem un mic pas in fata si sa cream o noua etapa,un nou stadiu al visului.
Am si eu visele mele si inca multe au ramas in stand by pentru ca pur si simplu nu am gasit inca modalitatea de a le transforma in realitate,dar visele mele nu or sa zaca in mintea mea la nesfarsit pentru ca am ambitia necesara sa fiu un om care are ceva de spus.
Candva credeam ca sa ai o slujba importanta este totul.Credeam ca orice lucru se poate realiza daca ai gasit o slujba care sa iti ofere un salariu mai mult decat bine platit cu care sa iti cumperi absolut tot ce vrei ,dar vad in jurul meu oameni bogati si nefericiti si atunci ma intreb daca oare merita ? Merita sa faci ceva ce te face nefericit doar pentru a avea niste lucruri materiale? Eu am ajuns la concluzia ca viata este o serie de alegeri,ca uneori este greu sa stii ce usa sa alegi cand vezi atatea variante dar ca indiferent ce alegi lumea n-o sa se opreasca din mersul ei firesc.
Tot ce imi doresc pot sa am ,dar oare ce imi doresc? Oare eu ce talent am?
Sunt un copil care viseaza.
Oare visele mele stiu ca le strig si le urmaresc?

3 comentarii:

  1. Banii nu sunt totul!
    Familia, prietenii, amicii, cunostintele, iubirea, prietenia, distractia- din punctul meu de vedere, astea sunt Totul!
    Viata nu inseamna bani!

    RăspundețiȘtergere
  2. in romania e asa... se poate, dar nu se vrea

    RăspundețiȘtergere
  3. Viata chiar nu inseamna bani dar ei fac totul sa se miste,nu poti sa-ti faci o familie,nu poti sa ai nimic din ce iti doresti,o masina,o pereche de pantofi .Banii sunt o parte extrem de importanta din viata noastra pentru ca noi le-am dat importanta si acuma e prea tarziu sa mai schimbam ceva.Bani impart totusi viata in 2: o viata linistita si o viata plina de lipsuri.Tagic dar adevarat:)

    RăspundețiȘtergere