Follow by Email

sâmbătă, 12 februarie 2011

Am invatat multe de-a lungul timpului

De ceva vreme n-am mai facut nimic din lucrurile care imi plac la nebunie( citit,scris,poze etc) si am ranit si am fost ranita de multe persoane,dar pot spune ca am invatat ceva. Toate lucrurile astea care mi se intampla inca fac din mine un invatacel,o persoana care abia acuma incepe sa vada cum este viata si ce se poate intampla daca nu stii ce vrei. Lucrurile marunte nu ne aduc niciodata bucurie desi tocmai acolo se ascunde frumusetea,iar lucrurile mari care sunt asteptate de la noi de obicei nu se petrec pentru ca suntem prea ocupati cu cele mici si detaliile .
Cea mai mare lectie pe care cineva o poate primii este sa invete sa traiasca in fiecare zi cu zambetul pe buze chiar daca are inima sfasiata in sute de mii de bucatele.Credeam ca pot sa am incredere,sa imi pun baza in oameni,credeam ca am terminat-o cu dezamagirile cu amagirile cu toate tampeniile adolescentei ,dar observ putin indignata ca niciodata lucrurile nu se schimba atata timp cat gandirea ramane la fel..schimba-ti modul de gandire si poti sa faci lucruri marete,poti intelege ce pana atunci n-ai inteles.
Am cerut iertare pentru multe lucruri,pentru multe cuvinte aruncate uneori mai mult la intamplare decat la tinta insa iertarea nu ajuta la nimic.Cel mai bine e sa nu faci lucrurile prost din capul locului,sa nu spui tampenii sa nu iubesti cu tot sufletul.Nimic nu poate schimba amintirile,lucrurile frumoase sau clipele pline de durere.
Nu asteptati sa spuneti ca va pare rau pana cand este prea tarziu...
Nu raniti persoanele la care tineti ...
Nu spuneti lucruri in care nu credeti...
Nu va razbunati pentru ca nu ajungeti nicaieri...
Nu criticati,nu judecati pur si simplu iubiti...
Nu plangeti daca puteti zambii...
Nu uitati lucrurile frumoase...
Nu puneti la inima vorbele urate...
Nu fiti ceea ce nu sunteti..
Nu uitati ca suntem oameni..iar oamenii gresesc...si nu gresesc doar o data,gresesc in fiecare zi a vietii lor...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu