miercuri, 29 iunie 2011

Nu-mi spune ca nu ma poti ierta.Nimeni nu este perfect.

Intr-o zi ca astazi am realizat ca oamenii pot avea tot ce isi doresc daca stiu ce sa aleaga.

Am revazut in mintea mea omul care am fost inainte sa cunosc toate persoanele din viata mea si am plans dupa omul acela, am plans dupa fericire si prieteni adevarati, dupa bunica mea , dupa matusa mea ...dupa toti oamenii care au fost de 100 de ori mai buni decat altii si la momentele acelea nu am stiut sa apreciez. Le-am luat ca pe ceva garantat si am ramas fara ele doar pentru ca am fost o egoista si am crezut ca merit totul.

Adevarul este ca probabil daca un singur om n-ar fi aparut la momentul potrivit as fi inebunit cu siguranta si nu neaparat de singuratate cat de durere.Dar a venit si a fost acolo si acuma inca este acolo, dar nu in acelasi mod.

De la o secunda la alta totul se schimba.

De la o zi la alta istoria se scrie si se rescrie.

De la o luna la alta lucrurile trec pentru a ramane in trecut si a face loc prezentului.

M-am bucurat pentru multe momente bune si pentru multe zambete, pentru lacrimile de bucurie ca intalnisem iubirea vietii mele si pentru ca am crezut ca intotdeauna va fi acolo langa mine indiferent de situatie, oameni, obstacole.

Poate m-am inselat in multe situatii sau cu privire la anumiti oameni,dar stiu ca nu m-am inselat cand mi-am dat inima.Inima mea nu mai este la locul ei...

Nu mai incerc sa ma scuz, sa spun ca lucrurile puteau fi altfel...probabil exact asa trebuiau sa fie.

Nimeni nu este perfect, eu mai ales..

Am gresit , am mintit, am fost egoista , am spus lucruri care acuma le regret, mi-am pus singura piedici dar niciodata nu am vrut sa distrug iubirea noastra.

Daca mai conteaza in viata asta sau in oricare alta dupa asta imi pare rau...imi pare rau ca nu am fost cine puteam sa fiu , imi pare rau ca nu m-ai lasat sa fiu acolo pentru tine, imi pare rau ca niciodata zilele petrecute departe unul de celalalt n-or sa se mai intoarca, imi pare rau ...

Te iubesc, intotdeauna o sa fi al meu!

8 comentarii:

  1. nu cred ca o inima atat de buna ca a ta putea sa greseasca atat de mult incat sa distruga o iubire ca asta. Nu cunosc situatia, dar cine te-a pierdut o sa regrete cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu nymphetamine.De acord cu nymphetamine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oamenii intotdeauna fac greseli, ale mele poate n-au fost asa grave dar puse una langa alta au contribuit. Partea cu regretul ma cam indoiesc, dar cine stie doar timpul ne poate spune cum o sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu incerca sa ma consolezi!
    Priveste-mi furtuna durerii din mine si taci!!!
    Sadesti durerea,dupa care zici: imi pare rau???
    Nu face un sport din a sadi durere,ca nici nu-ti dai seama ce faci!

    RăspundețiȘtergere