Follow by Email

vineri, 9 decembrie 2011

Cuvinte alese...

De multe ori imi pasa prea tare de o multitudine de oameni si de lucruri, dar imi este mai usor sa spun: Nu imi pasa ,decat sa explic motivele atat de vaste pentru care imi pasa...

Si ajung sa ma uit in urma inevitabil ,planuind un viitor indepartat si uitand de clipa actuala. Pentru ca in definitiv numai asta avem nu?Ziua de azi..

Daca nu esti pregatit sa lupti pentru ceea ce iti doresti atunci trebuie sa fi pregatit pentru orice pentru ca lumea nu sta in loc pentru durerea sau bucuria ta, pentru persoana pe care o iubesti sau pentru cariera pe care o doresti. Daca nu esti pregatit sa lupti atunci pregateste-te pentru a vedea visul tau in mainile altcuiva. Sa nu crezi ca fericirea asteapta pe cineva, sa nu crezi ca iubirea este usoara...o nu, trenul acela a plecat demult din gara iar tu esti inca pe peron si il privesti cum se indeparteaza de tine..

Uneori speri ca e mai bine sa fi motivat de lucruri bune, sa ai castiguri si emotii benefice dar pana la urma cui folosesc? Vrei cu adevarat asta? Vrei sa fi o marioneta? Daca vrei sa fi fericit ai nevoie doar de visele tale, de ambitiile si greselile tale.. nimic mai mult. Trebuie sa vezi ca nimeni nu se poate bucura pentru tine si nici tu nu esti dator sa oferi cuiva o iubire eterna,

Suflete pereche, daca exista, eu inca nu le-am vazut. Le vreau povestile, emotiile, trairile, sentimentele acelea nobile si iubirea indestructibila. Le vreau gesturile mici dar insemnate si peste toate acestea le vreau instinctele salbatice de a apara cu orice pret pe cei pe care ii iubesc si ii pretuiesc. Le vreau motivatia si nobletea. Vreau sa ating un suflet si ca intr-o oglinda sa ma vad pe mine , vreau sa analizez materia aceea si sa ajung atat de aproape de ea incat sa simt cum as putea sa o distrug, dar sa aiba incredere in mine ca nu o voi face niciodata.

Frumusetea iubirii e ca niciodata nu alegem de cine ne indragostim. Sentimentele nu pot fi aprinse sau stinse dupa bunul plac pentru ca ele nu sunt un intrerupator din care sa scurgem energia , ele sunt doar acolo asa cum au fost mereu de cand ne-am nascut si or sa fie pana murim. Iar persoanele din viata noastra sunt acolo pentru ca ne-a fost dat sa ii intalnim si sa ne modeleze si sa ne raneasca si sa ne iubeasca si sa ne alunge din vietile lor si sa ne aduca inapoi din nou si din nou ..pana cand eternitatea va decide ca am jucat destule roluri pe scenele vietii incat sa ne lase sa mai jucam un ultim rol pe o scena perfecta in care sa stim ca am reintalnit toti actorii vietilor precedente si am ales cu inima un sfarsit sublim.

Am calmul si desavarsirea unei fiinte ingenuchiate de destin si totusi am ambitia si respectul de nu distruge nimic,de a nu sterge cu buretele nimic, de a nu cauta sa regret ceva si de a iubi totul asa cum a fost, este si va fi mereu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu