sâmbătă, 26 noiembrie 2011

O privire in trecut si doua in viitor....






S-a uitat la ea in timp ce traversa strada, de o stangacie magnifica fiinta aceea firava care mergea totusi cu atata indemanare pe niste tocuri de peste 10 cm il atragea fara scapare. Nu se mai gandea la nimic si la nimeni, nu mai contau amantele, prietenele, iubitele...o vazuse si se indragostise pe loc de ea, acolo si in acel moment, langa o simpla cafenea si la o trecere de pietoni banala. Era un burlac convins, nicio femeie pana atunci nu pusese stapanire total si iremediabil asupra lui , dar cand a trecut pe langa el cu parul de un negru abanos iar vantul i-a adus parfumul dulce amarui aproape de el a stiut ca il are la degetul mic. A stiut ca femeia aceea daca o sa realizeze ce putere are asupra lui o sa poata sa il distruga, dar a riscat. A alergat in fata ei si a rugat-o sa ii dea numarul de telefon, apoi mai multe zile la randul a sunat-o si desi nu i-a raspuns a incercat si a tot incercat pana a reusit sa vorbeasca cu ea si sa ii ceara o intalnire.


Si totusi niciodata nu a stiut sa o pastreze langa el, pentru ca asa sunt barbatii, ca sa ii tina o femeie are nevoie de reguli si reguli si iar reguli si de multe ori nici macar regulile nu ajuta la nimic daca nu o iubeste macar putin.


El o iubea ,dar tot fustangiu era. Reputatia lui de cuceritor il urmarea pretutindeni. Telefonul mereu suna iar ea se saturase sa aiba incredere. Iubirea e frumoasa la inceput, plina de pasiune si extraordinara ea da sentimentul de incredere pe care orice femeie il considera vital intr-o relatie.Asa ca a plecat...


Se spune ca ai nevoie doar de 10 pasi pentru a aduce inapoi un barbat care te iubeste cu adevarat:


- sa ramai calma;


- sa ramai calma;


- sa nu ii raspunzi la telefon chiar daca ai si 100 de apeluri ratate de la el;


- sa nu ii dai ocazia sa tranfere emotiile negative la tine;


- sa nu intri in nicio cearta majora cu el;


- sa ii dai ocazia sa fie gelos si sa analizeze ce pierde;


- sa ai incredere ca e un barbat adevarat si ii va lua un minim de 1 luna in care nu va iesi cu nicio alta femeie;


- sa aiba ocazia sa te vada dar cu masura, de preferat sa pleci dupa 10 minute;


- sa ramai calma in continuare;


- sa ii dai o a doua sansa;


Ideea de baza e ca poti sa ai si 100 de pasi, planuri, idei ..iubirea nu tine cont de reguli iar tu te poti juca cu focul. Dar el s-a intors la ea pentru ca doar o viata ai si doar o data simti cu adevarat ca iubesti pe cineva.


Tentatiile sunt la fiecare pas.


Un om rational intelege tentatia, o vede, o simte dar nu o atinge. O are acolo in subconstient, dar nu ii da voie sa mearga mai departe. Tine de noi sa fim oameni si sa ne respectam. Tine de noi sa stim caror porniri si vise dam curs.











Un comentariu: