marți, 26 octombrie 2010

Naufragiat in inima ta

Sunt doar un copil cu ochi caprui si bucle negre cazute pe umeri.Un copil ce inca se uita la desene animate ,citeste carti si viseaza.Eu sunt copilul care a vazut visele cum pot prinde substanta,cum se pot materializa si cum se pot ancora in realitate.Eu am vazut visele mele prinzand culoare.
Eu sunt doar un copil ce crede in destin.Un copil putin narcisist si egoist dar niciodata indiferenta in fata vietii.Eu sunt copilul ce iubeste atat de mult incat nu se poate exprima in cuvinte.
Eu sunt naufragiat in inima ta si scriu pentru ca imi place si pot.

4 comentarii:

  1. ma bucur ca te consideri inca un copil :) eu una, ma simt mult mai bine de 1 iunie decat de 8 martie :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo tie,e bine sa fii copilaroasa..si eu sunt foarte copilaroasa...cred ca e mai bine sa fiu un copil decat sa tranjesc in urma copilariei...
    Visul e ca un film bun:e frumos cand se deruleaza,e emotionant la sfarsit si mereu vei spune "a fost frumos,dar mai vreau"

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place de 1 iunie mai mult decat de 8 martie,eu consider ca inca suntem prea tinere pentru 8 martie cel putin momentan:d:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate e mult mai bine sa fi copil decat sa tanjesti dupa copilarie..eu oricum o sa raman un copil vesnic in sufletul meu,pastrez acel coltisor de rai numit:COPILARIE intr-un sertarel special in inima mea ,in acest fel o parte din mine mereu se simte copil chiar daca gandeste matur sau actioneaza in consecinta cu varsta(care nu e deloc inaintata,adica copilaria mea e chiar foarte aproape as putea spune).In concluzie iti multumesc pentru cuvinte si ca citesti ceea ce scriu.

    RăspundețiȘtergere