vineri, 8 octombrie 2010

Despre muzica

Unele melodii pur si simplu raman o viata intreaga in suflet,au o magie a lor aparte ce ne urmareste fara oprire,au o frumusete si o delicatete fara margini si sunt cele ce ne fac viata mai frumoasa.Eu cand imi place o melodie o ascult la nesfarsit,nu ma satur de aceleasi versuri,de linia aceea melodica eterna pentru ca eu cand ascult o melodie o ascult pentru ca imi place,pentru ca ma face sa ma simt bine,pentru ca imi aduce un zambet pe fata si pentru ca pur si simplu melodia aceea are cel mai important lucru si anume originalitate.O melodie este ca o bucata din suflet.Oamenii din ziua de azi nu mai stiu sa comunice..traim in era calculatoarelor,a internetului si am uitat sa mai fim oameni.Cand aud o melodie la radio dimineata sau pur si simplu la televizor nu spun din prima secunda: melodia asta nu imi place.Nu judec melodia dupa o prima impresie,de obicei o ascult de mai multe ori inainte sa-mi fac o parere si nu pot spune ca nu am melodii care nu imi plac,sigur ca exista si asemenea lucruri.Totusi fiecare melodie este compusa de un om,un om care sta in spatele acelor versuri,un om care a scris melodia aceea in primul rand pentru el si apoi pentru ca alti oameni s-o asculte,tocmai de aceea fiecare melodie are frumusetea si farmecul ei .
Poate nu este cel mai reusit articol al meu dar se spune ca cele mai frumoase carti sunt cartile scrise din suflet..asa ca desi nu este cel mai reusit este cel mai frumos pentru ca l-am scris din suflet.

3 comentarii:

  1. spune-mi cateva melodii care te-au impresionat si iti vor ramane pentru o viata intreaba in suflet

    RăspundețiȘtergere
  2. le-am ascultat. singura pe care o stiam era 9 crimes si este absolut geniala. mi-a mai placut mult si Brad Paisley-Whisky lullaby.. videoclipul este superb

    RăspundețiȘtergere
  3. am prea multe care imi plac ... este o postare pe blogul meu, unde am linkuri catre cateva melodii frumoase :)

    RăspundețiȘtergere