marți, 8 noiembrie 2011

Ce inseamna sa fi scorpie..






Stateam astazi si analizam urmatoarea idee: ce inseamna sa fi scorpie in zilele noastre? Termenul este, desigur, prea bine cunoscut atat in inalta societate cat si in umila clasa mijlocie.
Ce este o scorpie?
Sa vedem:
1: poate fi o persoana ce exceleaza in domeniul teatral;
2: poate fi chiar persoana de langa tine;
3: poate fi prietena ta cea mai buna;
4: poate fi iubita ta;
5: poate fi persoana de la care cumperi in fiecare dimineata ziarul;
6: poate fi tipa inaccesibila la care visezi zilnic;
7: poate fi o simpla necunoscuta careia ii atribui acest termen intr-o zi proasta;
8: poate fi una din rudele tale;
9: poate fi ajutorul tau zilnic si umil;
10: si in cel mai important rand POTI FI CHIAR TU;
Desigur daca stam acuma sa analizam prea detaliat situatia ar putea fi oricine, dar oamenii atribuie termenul de" scorpie" persoanei care nu se inchina idolului estetic al lor, care nu vad situatia in aceeasi culoare sau care pur si simplu sunt prea originali pentru a se preta unei copii.
Scorpie,bun, probabil ca si eu sunt putin scorpie.
De ce sunt scorpie?
Ei bine imi place sa obtin ceea ce vreau. De multe ori poate ranesc sentimentele persoanelor din jur( fara sa vreau) dar obtin ce vreau. Vad o pereche de blugi. Supperrr stau o saptamana fara sa mananc fast food si am rezolvat problema cu blugii. In concluzie sunt inventiva si pentru ca nu mereu gandesc inainte sa actionez de cele mai multe ori dupa ce cumpar respectiva pereche de blugi ajung la concluzia ca nu prea imi mai plac. dar nu e nimic se adauga frumos la mirobolanta mea colectie de 30 de perechi..aaa da 31 acuma...
Gandesc ca o sefa, adica analizez situatia apoi ma gandesc cine ar putea sa ma ajute. Prin urmare probabil ca n-as fi asa rea daca totul s-ar rezolva din prima, dar nu..problemele nu sunt create sa se rezolve din prima asa ca trebuie sa ma enervez, sa ma supar, sa tip.
Sa revenim la " scorpie". Ador termenul in cauza. Ador cand aud cate o pitzi dasta care se crede la moda ca ea domne brusc a devenit scorpie..serios? E bine scumpo, si esti rea? Si evident ca daca o intrebi asta o sa isi tuguie buzele si o sa zica : rea? da nu stiam ca o scorpie e rea!!!! Bun oameni buni, ne-am intors la realitateeeee...scorpiile nu sunt rele are dreptate fata noastra cu un Iq de vro 90 asa ..Scorpiile sunt originale.
Ca o mica concluzie, in fiecare persoana zace o scorpie, asa ca nu va mai temeti sa va dati arama pe fata .

2 comentarii: