miercuri, 11 august 2010

Azi

De exemplu azi pot sa zbor.Simt aripile cum mi se intind si sunt fericita,mai fericita ca niciodata.Da,azi sunt fericita!
De exemplu azi ascult Eminem la nesfarsit si nu ma plictisesc de el si ascult aceeasi melodie la nesfarsit si chiar nu conteaza pentru ca sunt fericita.
De exemplu azi simt ca totul are sens.Simt ca viata e frumoasa.Simt natura.Simt Universul.Azi simt ca traiesc iar pentru asta zambesc.
De exemplu azi as canta atat de tare incat nici n-ar mai conta ca n-am voce absolut deloc si as teroriza cu vocea mea falsa pe toata lumea.
De exemplu azi nu-mi pasa de nimeni in afara de mine si de el.
De exemplu azi vad altfel viata.Vad colorat.Simt parfumul unui amurg si ascult melodia sfasietoare a unui parfum necunoscut.
De exemplu azi gandesc rational si totusi visez mai frumos ca niciodata pentru ca iubirea asta ce m-a acaparat a pus stapanire definitiv pe mine si cand ma gandesc cat de mult iubesc nu pot sa nu fiu fericita.
De exemplu azi n-o am pe cea mai buna prietena a mea ,dar nu conteaza.Nu conteaza ca dupa 12 ani de zile nu mai suntem prietene.Nu conteaza ca atunci cand vorbim ne vorbim ca doua straine .Nu conteaza ca te vad ca esti nefericita si totusi nu recunosti nimic .Nu conteaza ca n-ai puterea sa te detasezi de tot,Nu ,azi nu conteaza nimic din toate astea.
De exemplu azi rad,rad din toata inima .

3 comentarii:

  1. ma bucur ca esti fericita! iubirea face intotdeauna minuni! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. hei..si eu ma bucur ca esti fericita :)
    si cred ca meriti..chiar daca nu te cunosc.
    multumesc de cuvintele pe care mi le-ai spus , m-au facut sa zambesc.
    continua sa scrii..
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,sunt cea mai fericita.Iubirea iti da aripi si sperante si se prinde atat de tare de suflet incat de arunca intr-o mare de fericire.O sa scriu in continuare.multumesc pentru comenturile frumoase si incurajari.

    RăspundețiȘtergere