joi, 22 iulie 2010

Fericirea poate fi o stare permanenta

Probabil n-o sa mai spun niciodata:sunt mai fericita azi ca niciodata,sunt o persoana mai desteapta, iubesc azi ca in nicio alta zi a vietii mele, gandesc si analizez totul asa cum n-am avut rabdarea s-o fac niciodata. Probabil n-o sa mai spun asa ceva..si totusi azi cred cu toata fiinta mea in ceea ce spun..azi nimic nu ma defineste mai tare decat iubirea asta neconditionata ce o simt atat de aprig in inima mea.
Oamenii nu mai au timp,nu mai vor si nici nu mai au rabdare sa asculte( si cand zic sa asculte nu ma refer sa asculte de alti oameni ci sa asculte de ei,de gandurile si sentimentele lor).Oamenii din ziua de azi sunt mai preocupati de cariere si de a dobandii succesul decat orice altceva.Au uitat adevaratele valorii ale lumii in care traim si acuma doar se prefac ca traiesc fericiti cu carierele lor pompoase spunand ca aceste lucruri neinsemnate le aduc bucurie si implinire...iar nimeni nu poate sa-i conteste...nimeni...pentru ca toti gandim la fel si ne multumim cu superficialitatea gandirii noastre.

2 comentarii:

  1. Ar fi prea frumos ca fericirea sa fie permanenta.... Si da ,oamenii nu mai asculta .Traiesc pentru a munci , si s-au obisnuit cu starea asta incat acum le place.
    ai grija de tine . te imbratisez :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Totusi nimeni nu incearca sa iasa din superficialitatea asta.Poate fara atata superficialitate si minciuni si suparari lumea ar fi plina de fericire.Am putea auzi oameni tipand pe strada de fericire nu de tristete iar inimile nu ar mai fi ingreunate de povara ranilor adanci lasate de suferinta.Intr-o lume perfecta asa ar trebui sa fie si totusi...noi nu vom fi niciodata perfecti.

    RăspundețiȘtergere